Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 3i bytu vo vyhľadávanej lokalite Uhlisko, BB - 71,24 m²

Interné ID: 41
Ulica: Uhlisko
Mestská časť: Uhlisko
Obec: Banská Bystrica
Okres: Banská Bystrica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
143 000 €

Popis nehnuteľnosti

DEVIRA REALITY so súhlasom majiteľa, ponúka na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite mesta BB, časť Uhlisko – Mičinská cesta. Byt s rozlohou 71,24 m² sa nachádza na 2. poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Možná výmena za Garsónku ( aj v pôvodnom stave ) + doplatok !!! Byt je po staršej čiastočnej rekonštrukcii, murované jadro, plastové okná, radiátory.
V izbách sú pôvodné zachovalé parkety, kuchyni plávajúca podlaha, kúpeľni, chodbe a vo WC je dlažba. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kuchyňa, tri izby z toho jedna samostatná,  balkón, kúpeľňa, WC. K bytu patrí murovaná pivnica v suteréne bytového domu s možnosťou využívania ďalších spoločných priestorov. Vzhľadom na dispozíciu a stavebný materiál z ktorého je bytový dom postavený, bude mať nový majiteľ širššie spektrum možností, čo sa týka rekonštrukcie a zmeny dispozície. Ďalším príjemným bonusom tejto nehnuteľnosti je možnosť dobudovania krbu. 
Parkovanie je priamo pred bytovým domom. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: autobusové zastávky, potraviny, škola, .... Energetický certifikát nebol predložený. Chcete aj Vy bývať vo vynikajúcej lokalite, akou Uhlisko určite je? Neváhajte a kontaktujte ma na tel.č. 0944 468 701 alebo na vargova@devirareality.sk. Náš finančný špecialista Vám pomôže s vybavením HÚ.
Aj Vy potrebujete pomôcť s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti alebo hľadáte Vaše vysnívané bývanie, neváhajte a kontaktujte nás. 
Sledujte našu webovú stránku www.devirareality.sk , Facebook a Instagram.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
71.24 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Denisa Vargová

Denisa Vargová

Konateľ, certifikovaný realitný maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti