Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVÁ CENA - Rodinný dom na predaj, Turecká

Interné ID: 22
Ulica: Turecká
Obec: Turecká
Okres: Banská Bystrica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
200 850 €

Popis nehnuteľnosti

DEVIRA REALITY so súhlasom majiteľa ponúka na predaj rodinný dom v horskej obci Turecká. Dom je dvojpodlažný, čiastočne podpivničený a zhotovený z kvádra, omietka je brizolit, strecha je z plechu. Plastové okná boli menené v celom dome pred piatimi rokmi. Kúrenie je na tuhé palivo. Voda je obecná, kanalizácia v obci nie je. Dom má vlastný septik. Na pozemku za domom je postavená hospodárska budova. Pozemok je slnečný, orientácia domu - vstupná časť s balkónom je na južnú stranu. Pozemok k nehnuteľnosti je o výmere 463 m2 a zastavaná plocha  o výmere 127 m2, spolu 590 m2.  Úžitková plocha domu je 160 m2. Nehnuteľnosť je kúpou voľná ihneď, bez tiarch.
Dispozičné riešenie domu: prízemie - vstupná chodba, chodba z ktorej je vstup do izby, kuchyne, kúpeľne s WC technickej miestnosti a malej pivnice, schodisko vedúce na poschodie.
- poschodie : chodba, tri izby z toho z dvoch výstup na spoločný balkón, samostatné WC, kúpeľňa, výstup do podkrovia s úložným priestorom. Hlavnou výhodou kúpy tejto nehnuteľnosti, je najmä lokalita v ktorej sa nachádza.  Obec Turecká je svojou polohou predurčená k cestovnému ruchu, hlavne horskej turistike a zimným športom. Okrem iného láka návštevníkov aj svojimi atrakciami, ktoré pravidelne usporadúva. V prípade záujmu o obhliadku a viac informácií, ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0944 468 701, alebo na email: vargova@devira reality.sk Budeme Vás sprevádzať celým procesom kúpy od riešenia financií s hypotekárnym poradcom, zabezpečenia právneho servisu až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
463 m2
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
160 m2
Zastavaná plocha:
127 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
590 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Denisa Vargová

Denisa Vargová

Konateľ, certifikovaný realitný maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti