Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANÉ: Predaj RD, Kremnička - BB.

Obec: Banská Bystrica
Okres: Banská Bystrica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

DEVIRA REALITY ponúka na predaj rodinný dom v Kremničke, ktorá je  mestskou časťou Banskej Bystrice. Nachádza sa na rovinatom slnečnom pozemku o rozlohe 802 m2 s orientáciou východ - západ.
Na pozemku je garáž, dielňa a čiastočne zrekonštruovaná hospodárska budova, vhodná po ďalšej rekonštrukcii, ako domček pre hostí. Dom prešiel rekonštrukciou od roku 2020 vrátane nových rozvodov vody a elektriny. Ohrev vody a podlahové kúrenie zabezpečuje plynový kotol. Dispozícia: vstupná chodba, tri samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc samostatne. Z kuchyne je výstup na drevenú terasu s výhľadom na pozemok. Dom je čiastočne podpivničený.
Hlavnou výhodou kúpy tejto nehnuteľnosti, je najmä lokalita v ktorej sa nachádza s výbornou dostupnosťou do mesta aj do prírody a tiež skvelá občianska vybavenosť. Mesačné náklady: plyn 98,50,-Eur/mes., voda 20,- Eur/mes., elektrika 30,-Eur/mes. Kúpou je voľná ihneď, bez tiarch. Cena: 306 000,- Eur, vrátane kompletného právneho servisu s autorizovanými zmluvami. V prípade záujmu o obhliadku a viac informácií, ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0944 468 701, alebo na email: vargova@devirareality.sk  Budeme Vás sprevádzať celým procesom kúpy od riešenia financií s hypotekárnym poradcom, zabezpečenia právneho servisu až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Aj Vy potrebujete pomôcť s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti alebo hľadáte Vaše vysnívané bývanie, neváhajte a kontaktujte nás.
Sledujte našu webovú stránku www.devirareality.sk , Facebook a Instagram.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
802 m2
Zastavaná plocha:
376 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Denisa Vargová

Denisa Vargová

Konateľ, certifikovaný realitný maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti